Контакт формулар  Контакт

  Подолу се наоѓаат податоците за контакт (адреса, телефон, е-пошта). Доколку сакате, можете да контактирате со нас и преку контакт формуларот. Оставете ги вашите податоци за контакт, напишете порака, пратете ја и ние во најскоро време ќе ве контактираме.

  Работно време

  Понеделник-Петок: 09-17 ч.

  Локација

  Локација

  Улица 1520 бр. 2 Пинтија
  Општина Кисела Вода, Скопје

  Телефон

  Телефон

  +389 (0)75 23 21 22

  Е-пошта

  Е-пошта

  foundation@evrocentar.mk